Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

JPS baits?

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2

Autor patlal
Návštěvník
#16 | Zasláno: 6 Srp 2008 13:45 
chibo

Není zač.Oboje jsou výborné směsi,stačí jen vybrat jestli preferuješ rybynu nebo směsi na Robin Redu a ptačácích.

Autor chibo
Návštěvník
#17 | Zasláno: 6 Srp 2008 14:56 
patlal
Je to maly rybnik s hodně bahnitym dnem.a jaky AMG by si my doporučil k tomu OR4.A chtěl jsem se ještě zeptat když to objednam za jak dlouho mi to dorazi domu.

Autor patlal
Návštěvník
#18 | Zasláno: 6 Srp 2008 16:57 
chibo

No na hodně bahnitý dno je výborný W.P.N s AMG tygří ořech ale to už ti motám moc hlavu.Na OR-4 bych dal AMG fr.klobásu.
Někdy to stihnu že to má zákazník druhý den doma ale v zásadě pokud se nejedná o rolované boilí tak do 4 dnů pokud to pošlu tím levnějším balíkem.

Autor chibo
Návštěvník
#19 | Zasláno: 6 Srp 2008 21:37 
Ne nemotaš.A stym tygrem se da dlouhodobě krmit?Ja pravě tet přemyšlim jestly vzit OR4 plus mega red fish. Nebo OR 4 plus toho tygra.

Autor chibo
Návštěvník
#20 | Zasláno: 6 Srp 2008 21:41 
patlal
myslel jsem W.P.N misto toho tygra

Autor patlal
Návštěvník
#21 | Zasláno: 7 Srp 2008 06:47 
chibo
W.P.N jeho síla je především v jeho složení s více druhů ořechových mouček a vysokého zastoupení různých olejů a právě v faktu že nepřijímá tolik pach bahna.Osobně jsem s ním krmil max 14 dní a to bylo v pohodě,není to žádné HNVčko ale myslím že na léto až brzký podzim by to mělo být v pohodě.

Autor chibo
Návštěvník
#22 | Zasláno: 7 Srp 2008 18:43 
patlal
diky za vysvětleni po vyplatě si něco objednam.tak zatim diky moc.Pak dam vědět jak to dopadlo.

Autor patlal
Návštěvník
#23 | Zasláno: 8 Srp 2008 13:58 
Ok doufám že správy budou ohromující :-)

Autor Homer
Návštěvník
#24 | Zasláno: 18 Srp 2008 09:05 
Nejsem kaprař, boilie od JPS.BAITS jsem tudíž nezkoušel. Protože mě zajímá Plavaná, používám k přípravě krmných směsí jejich partikly a některé moučky k naprosté spokojenosti.

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2 
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 JPS baits?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑