Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Nástrahy a návnady
/
JPS baits?
Stránka 2 z 2
:
« Previous
1
2
patlal
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Srp 2008 13:45
chibo
Není zač.Oboje jsou výborné směsi,stačí jen vybrat jestli preferuješ rybynu nebo směsi na Robin Redu a ptačácích.
chibo
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Srp 2008 14:56
patlal
Je to maly rybnik s hodně bahnitym dnem.a jaky AMG by si my doporučil k tomu OR4.A chtěl jsem se ještě zeptat když to objednam za jak dlouho mi to dorazi domu.
patlal
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Srp 2008 16:57
chibo
No na hodně bahnitý dno je výborný W.P.N s AMG tygří ořech ale to už ti motám moc hlavu.Na OR-4 bych dal AMG fr.klobásu.
Někdy to stihnu že to má zákazník druhý den doma ale v zásadě pokud se nejedná o rolované boilí tak do 4 dnů pokud to pošlu tím levnějším balíkem.
chibo
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Srp 2008 21:37
Ne nemotaš.A stym tygrem se da dlouhodobě krmit?Ja pravě tet přemyšlim jestly vzit OR4 plus mega red fish. Nebo OR 4 plus toho tygra.
chibo
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Srp 2008 21:41
patlal
myslel jsem W.P.N misto toho tygra
patlal
Návštěvník
|
Zasláno: 7 Srp 2008 06:47
chibo
W.P.N jeho síla je především v jeho složení s více druhů ořechových mouček a vysokého zastoupení různých olejů a právě v faktu že nepřijímá tolik pach bahna.Osobně jsem s ním krmil max 14 dní a to bylo v pohodě,není to žádné HNVčko ale myslím že na léto až brzký podzim by to mělo být v pohodě.
chibo
Návštěvník
|
Zasláno: 7 Srp 2008 18:43
patlal
diky za vysvětleni po vyplatě si něco objednam.tak zatim diky moc.Pak dam vědět jak to dopadlo.
patlal
Návštěvník
|
Zasláno: 8 Srp 2008 13:58
Ok doufám že správy budou ohromující :-)
Homer
Návštěvník
|
Zasláno: 18 Srp 2008 09:05
Nejsem kaprař, boilie od JPS.BAITS jsem tudíž nezkoušel. Protože mě zajímá
Plavaná
, používám k přípravě krmných směsí jejich partikly a některé moučky k naprosté spokojenosti.
Stránka 2 z 2
:
« Previous
1
2
Kaprařské fórum
/
Nástrahy a návnady
/
JPS baits?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑