Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

civky k navijakum

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 13 Pro 2006 13:40 
ahoj, Fit psal, ze je tu nejak klid, tak prichazim s dotazem, i kdyz forum neni mozna to spravne misto. poradi mi nekdo, kde bych sehnal nahradni civky k navijaku D.A.M Quick FS 550? ptal jsem se v obchode, muzou je objednat, ale je to na dlouhy lokte. diky za pripadnou radu

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 13 Pro 2006 17:19 
Hola!
Tak si myslím, že to bude asi jediná možnost - je objdednat v tom obchodě! Jinak ke každému navijáku, který si kupuješ by měly být i náhradní cívky! Jinak nevím, no!

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 13 Pro 2006 19:21 
Ahoj,
já mám doma stejné navijáky od D.A.M., jeden mám FS 550 a druhý z větší cívkou FS 560. Náhradní cívku jsem měl v každé krabici. Myslím si, že můžeš být rád, že to vůbec jde objednat :-). Takže být tebou, tak neváhám, tohle bývá většinou problém s těma náhradníma cívkama.

Autor novas32
Návštěvník
#4 | Zasláno: 14 Pro 2006 11:03 
ja jsem je koupil na inzerat, bohuzel prave bez nahradnich civek, ty prodavajici nemel. vcera jsem to objednal, nasel jsem velice ochotneho prodejce v Praze v Dlouhe tride, prodejna "U Petra", vrele doporucuju.
tak uvidim, jestli neco sezene, rikal, ze pokud ne, mam prijit s navijakem a zkusime neco najit. mimochodem, jsi s nim spokojeny? mne krasne padne do ruky.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 14 Pro 2006 22:34 
novas32:

Ale jo, docela jsem s nima spokojen. Akorát ten FS 560 mi teď ke konci sezóny někdy tak divně zavrčel při přechodu ze záběrové na zdolávácí brzdu, ale jenom někdy, takže na to kašlu. Jako by se jednou protočí cívka a pak už je to dobrý, nevím čím to může být. Ale s tím druhým co máš ty jsem ještě tento ani žádný jiný problém nezaznamenal. Myslím, že se jedná o poměrně dobré navijáky. Určitě v poměru ceny a kvality.

Autor novas32
Návštěvník
#6 | Zasláno: 1 Led 2007 20:30 
hura, sehnal jsem zatim sice jen jednu, vel. odpovida, jen je z 3-lož. navijaku. ale krome napisu je uplne stejna :-))) a druha pry bude behem ledna.

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 civky k navijakum
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑