Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Jaký baitrunner by jste doporučili?

Autor Kosmik
Návštěvník
#1 | Zasláno: 11 Úno 2007 10:35 
Měl by mít náhradní cívku, cena do 3000Kč.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 11 Úno 2007 17:36 
Ahoj,
za tuhle cenu lze pořídit mnoho pěkných kousků. Záleží na tom, na jakých vodách budeš chytat a co preferuješ. Mě se třeba líbí navijáky od Daiwy. Například tenhle model: http://www.potreby-rybarske.cz/Navijaky-Volnobezna -brzda-Daiwa-REGAL-PLUS-4500-BRi.html,det,1087. Ale můj názor je, že většina baitrunnerů, které stojí více jak 2000Kč/ks, tak bývají velice solidní a už něco vydrží.

Autor Kosmik
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Úno 2007 00:44 
Mně se taky zamlouvá.

Autor Knak
Návštěvník
#4 | Zasláno: 18 Úno 2007 07:23 
Nazdar, právě tyhle Daiwy jsem si pořídil. Mám je tři dny, tak je zatím nemám vyzkoušený. Sehnal jsem je v akci za 1800,-. Navijáky to jsou moc hezký, ale překvapil mě doma ten návin vlasce který není po celé délce cívky ve stejné vrstvě, ale u přední části cívky je ho více než vzadu. Cívka tohohle navijáku má, jak udává výrobce konický tvar kvůli delekým náhozům a kvůli manšímu tření vlasce v očkách.To je na prázdné cívce vidět i pouhým okem. Je možné že konický tvar navinuté cívky má nesvědomí právě udávaný tvar cívky ale nejsem si tím tak zcela jist. Jinak ale krasavci které teprve vyzkouším.

Autor Frostty
Člen
#5 | Zasláno: 18 Úno 2007 16:21 
Knak: ten tvar navinutýho vlasce zapříčinil ten konický tvar cívky...
koukej vetší bait od daiwy...model infinity (nebo tak nějak) a má uplně to sámy, není se čeho bát

Autor Knak
Návštěvník
#6 | Zasláno: 19 Úno 2007 10:10 
Pokusím se sem vložit fotky tý cívky ale nevím jestli se mi to povede, sem tam se totiž neumím domluvit s PC co poněm vlastně chci. :-)

Autor PETE
Návštěvník
#7 | Zasláno: 3 Bře 2007 15:11 
Knak
Knaku dej info, kde jsi koupil DAIWU REAGAL PLUS 4500 BRi za zmíněných 1.800,-. Také se po ní na letošní sezónu dívám. Dík

Autor knak
Návštěvník
#8 | Zasláno: 5 Bře 2007 07:25 
PETE
Daiwy jsem pořídil tady: U Červeného kostela 5/32
1501 Teplice
tel:417 536 430
www:trousil.cz

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Jaký baitrunner by jste doporučili?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑