Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

pruty a navijaky na kaprarinu

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 2 Bře 2007 10:23 
akce 2,75lb , pocet dilu 2 , transportni delka 1,88m ,vaha 320g,pocet ocek 6SIC koncove ocko vnitrni prumer 8mm,prvni ocko 28mm,paka pri nahazovani 58cm,trnova spojka to je vse co u prutu bylo najdete ho na v e-shopu carpproduct diky za odoved toto patri k tema pruty a navijaky na kaprarinu

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 2 Bře 2007 15:57 
Ahoj,
tak už jsem ho našel a díval jsem se taky. Já myslím, že pro začátečníka to je dobrá volba. Určitě se s ním naučíš a oproti teleskopu je to pořád velký rozdíl. Můžes si ho bez obav koupit...

PS: Vymazal jsem ten odkaz, který jsi založil samostatně jako nové téma. Stačilo to připsat do toho 1. témata, které jsi založil :-). Ale nevadí... Jestli máš ještě nějaké dotazy, tak sem klidně napiš.

Autor michal
Návštěvník
#3 | Zasláno: 2 Bře 2007 17:25 
co řikáte na kaprový pruty vod D.A.M.U green cros power carp

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 2 Bře 2007 19:02 
michal:

Ahoj, osobní zkušenost nemám. Existují pod tímto označením jak teleskopy, tak i děličky.

Něco jsem objevil tady, ale asi ti to moc nepomůže.

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 pruty a navijaky na kaprarinu
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑