Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

prut

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2

Autor hyro
Návštěvník
#16 | Zasláno: 22 Led 2008 13:18 
Ja pouzivam tieto pruty Albastar 3,5lbs 3,9m dvoj dielne

http://www.hacik.sk/obchod/36_57_60_89/190/carp-35 lbs-(390m-3.50-lbs-)-2-diely/

Mam dost velke auto tak mi nevadi ze ix transportna dlzka je 210cm.

Su vynikajuce a za cenu 3165Sk ziskate 2 pruty.

Autor jirka
Člen
#17 | Zasláno: 1 Úno 2008 22:16 

Autor horo
Návštěvník
#18 | Zasláno: 1 Úno 2008 23:35 
Jirko je to "Jednoznačně výhodná cena".... měl jsem je na testování a moje nároky by nesplnily. Pro začátečníka kapraře s malým autem vyhoví než uvidí něco lepšího...

Autor jirka
Člen
#19 | Zasláno: 2 Úno 2008 10:28 
vy testujete pruty????

Autor jirka
Člen
#20 | Zasláno: 2 Úno 2008 13:33 
podívátese mě na tyhle navyjáky?jaký naně máte názor? http://www.tropicliberec.cz/koupit.php?ids=590&dru h=0&sirka=0&vyrobce=0

Autor horo
Návštěvník
#21 | Zasláno: 3 Úno 2008 00:34 
Naviják nevypadá špatně, ale protože jsem ho v rukách neměl nevím nakolik je pravdivé a hlavně funkční tvrzení o kvalitách od výrobce. Jedná se o karbonové tělo navijáku takže bude lehký, ale zároveň náchylnější k opotřebení. Albastar je celkem solidní značka takže v té cenové relaci snad neprohloupíš. Vím že se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale známé rčení "Co není Shimano není baitrunner" považuji celkem za pravdivé. Setkal jsem se s mnoha vychvalovanými navijáky a málo které skutečně splňovaly co hlásal výrobce. V zájmu spravedlnosti však musím též přiznat že i u vláčecího Shimana jsem musel poopravovat sklon přesmyku, nebo» šňůra po nahození nechtěla sjet do rolny. Takže někdy je to i o štěstí na jaký výrobek narazíš...

Autor Anonymní
Návštěvník
#22 | Zasláno: 4 Úno 2008 16:04 
Co sa tyka prutov, tak ja by som isiel max. do 2,75lb. Mam starbaits challenger 3,6m 2,5lb, a je to dobry prut na zdolavanie, nevyrezava ryby, sa da vychutnat boj aj s mensim kaprom. Vhodny najviac na lov do 100m. Potom by som povedal, ze je dobry prut aj shimano speed master 3,66m, 2,5lb, takisto citlivy prut na zdolavanie, znesie vyssie gramaze a ten by som kludne pouzil aj na vyvazku. Co sa tyka navijaka tak predna brzda.

Autor Anonymní
Návštěvník
#23 | Zasláno: 6 Úno 2008 12:38 
horo
Ahoj! Můžu se zeptat jak dopadly ty X-LINE VANQUISH CARP II?

Autor horo
Návštěvník
#24 | Zasláno: 7 Úno 2008 00:59 
Anonymní
Zdar Lubo!
Tak předně jsou ty Exori opravdu jak jsme očekávali. Ta 12ft dvoudělička 2,75lbs to jasně vyhrála. Tenkej nádherně zpracovanej blank, zdolávací akce přiměřeně přívětivá a nához jak z děla. Na stovkovej balast s třicítkou z desetikila Shimana kolem 130m! Ještě nevím co budou stát, ale měly by se vejít do střední cenový relace tak někde kolem 3-4litrů. Hlavně aby byly letos v prodeji i u nás. Takže závěr si udělej sám, já už mám dva na skříni. Zdraví Tě Hans a Rudi, máš je čekat v květnu. Měj se

Autor Hutchinson.L
Návštěvník
#25 | Zasláno: 2 Bře 2008 19:27 
bobo
Ahoj BOBO. Nemáš náhodou nejakú fotku o CENTURY? Ja som kupoval pred 2 týždňami Leona Hoogendijk - a. Chcel by som ich porovna». Vďaka

Autor Anonymní
Návštěvník
#26 | Zasláno: 3 Bře 2008 20:30 
lk

Autor Anonymní
Návštěvník
#27 | Zasláno: 23 Bře 2008 10:49 
horo
Díky a nemohl bys přijet taky?

Autor vladas
Návštěvník
#28 | Zasláno: 25 Dub 2008 20:58 
co říkáte na pruty resp. zn.colmic?

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2 
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 prut
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑