Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Těšnov- Les království

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2

Autor basnak
Člen
#16 | Zasláno: 8 Říj 2006 15:15 
paja
Zdař!
Tak sám víš, že proto, aby jsme chytaly kapitální kousky děláme co nejvíc, jde jenom na schůzi přehlasovat rybáře v důchodu a ty co tomu nevěnují tolik času! Jde to, ale pomalu, protože se to třídí velmi pomalu, ale mladých rybářů co začínají preferovat "chy» a pus»" přibývá - taky si myslím, že je to zásluha našich učitelů co vedou rybářské kroužky - musí se začínat asi od mladistvích!
Ale myslím, že se to stejně povede, je to jenom otázka času, kdy se dočkáme!

Autor Fit
Administrátor
#17 | Zasláno: 8 Říj 2006 18:50 | Změnil(a): Fit 
basnak:

Hm, souhlasím s tebou, že se to časem projeví. Můj táta ryb. kroužek vede, tak mu občas pomáhám a učíme děti sportovnímu rybolovu. To se časem jistě projeví...

Autor basnak
Člen
#18 | Zasláno: 8 Říj 2006 21:34 
Fit
Tak to je výborné :-), opravdu se musí začít asi u těch mladých, jak se říká "starého psa novým kouskům nenaučíš". Ale pak už jenom záleží jestli se s tímto lovem budou setkávat u vody - pokud je někdo ovlivní negatyvně, tak si myslím, že by to mohlo mít jisté následky a vaše práce by mohla přijít vniveč!
Určitě je kolem toho hodně práce a obdivuji ty, co se do toho pustí a věnují se dnešní mládeži!

Autor Fit
Administrátor
#19 | Zasláno: 8 Říj 2006 21:44 
basnak:

To máš naprostou pravdu, můžeme ty děcka v kroužku učit čemu chceme, když potom jdou například s dědou na ryby a zapytlujou úplně všechno od menších po trofejní kusy. Na druhou stranu tyhle děcka dostanou určitej základ a navíc mladí rybáři daleko více čtou časopisy a internet, takže si svůj postoj k rybařině stejně najdou podle sebe. Jsem rád za to, když vidím, že sportovních rybářů přibývá a myslím si, že to má budoucnost. V těch starých lidech (ne ale ve všech) je to prostě tak nějak zakořeněný, že co se chytne, tak se automaticky bere. Žili totiž v jiné době a nepřijímají tolik nové trendy. Přesto si myslím, že takových rybářů postupně ubývá a ubývat bude.

Autor Paja
Návštěvník
#20 | Zasláno: 12 Říj 2006 17:21 
basnak

Čau! Máš pravdu musíme přehlasovat ty "staré prďoly" Ale i tak to půjde dost těžko....jednou se snad dočkáme....

Autor vaskap
Člen
#21 | Zasláno: 18 Říj 2006 11:29 
tak jsem dostal 3 měsíce stopku.A pokutu od krajské zpávy.Docela to byl šok.

Autor basnak
Člen
#22 | Zasláno: 18 Říj 2006 17:20 
vaskap
Hola hej!
No nejsem v tomhle zběhlý, ale jestli by ti ta stopka začala platit od začátku lovného roku, tak si myslím, že to dopadlo až na tu pokutu (i když nevím částku) docela slušně!

Autor vaskap
Člen
#23 | Zasláno: 18 Říj 2006 19:26 
hola.Tak stopka je od přestupku.To je super.Ještě stihnu štiku :)šok jsem měl z dopisu od krajské zpr...

Autor Fit
Administrátor
#24 | Zasláno: 18 Říj 2006 21:46 
vaskap:

Zajímalo by mě, jaká byla výše té pokuty? Jestli můžu vědět...

Autor vaskap
Člen
#25 | Zasláno: 19 Říj 2006 11:13 
400kč

Autor Fit
Administrátor
#26 | Zasláno: 19 Říj 2006 14:09 
vaskap:

Hm,
tak to je ještě docela na pohodu, to mohlo asi dopadnout i hůř.

Autor ouklej
Návštěvník
#27 | Zasláno: 25 Říj 2006 18:52 
já na ryby moc daleko od domova nejezdím a myslím že ani nebudu muset právě se u nás bagruje rybník tak se těším až si příští rok krásně zachytám aspoň doufám.

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Previous  1  2 
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Těšnov- Les království
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑