Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Oznámení - soukromý rybník Štocký

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 21 Úno 2008 22:56 
Vážení rybáři, rybářky, návštěvníci Štockého rybníka...

Vzhledem k určitým změnám na této vodě, věnujte prosím pozornost
!!! následující informaci !!!

Od ledna r. 2008 do odvolání se na tomto revíru pozastavuje rybolov i veškerá činnost s ním související !!!

Tímto bychom chtěli všechny požádat, aby nám
zbytečně nevolali a nechtěli znát podrobnosti.

Věřte, že je nám tato záležitost velice nepříjemná,
ale v tomto případě se nedá nic uspěchat !!!

Všechny aktuality, které se budou vztahovat k současné situaci na
revíru, budou včas zveřejněny na našich stránkách !!!

Všem se upřímně omlouváme a věříme, že se vše v brzké době
vyřeší a budeme se zde opětovně setkávat
nejen u pěkných úlovků .... !!!

Nekulovi

Autor Anonymní
Návštěvník
#2 | Zasláno: 26 Úno 2008 23:43 
Ououu měl jsem to kousek a bylo tu příjemné domácké prostředí, pohoda a klídek, krásná příroda.... Doufám že se to vyřeší! Držím palce!

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Bře 2008 13:42 
Držím Vám Nekulovi všechny palce, co mám, aby Vám to dobře dopadlo. Bylo to tam u Vás vždycky paráda. Maryška z Husince

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 20 Bře 2008 12:14 
Ahoj Vendy a Fando,doufám,že se to brzy vyřeší,držte se a mějte moc fajn.Luďa z Kuřimi

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 30 Bře 2008 10:15 
RYBOLOV NA RYBNÍKU ŠTOCKÝ DEFINITIVNĚ UKONČEN !!!

Vážení, tímto Vám oznamujeme , že ŠTOCKÝ rybník se bude dne 4.-5.4. 2008 lovit a bude zde ukončena činnost sportovního rybolovu. Pro zájemce, kteří se budou chtít jen ze zvědavosti podívat a koupit si rybu jsou srdečně vítání a zváni.
Kdo by měl případný zájem o odkup většího počtu ryb a sortimentu rybí osádky, volejte na tel. +420 739 741 248.

Děkuji
Nekula František

Autor Anonymní
Návštěvník
#6 | Zasláno: 6 Dub 2008 20:36 
Takže konečná, byl jsem se podívat na výlovu, největší kapři tak kolem 10 - 15kg, tolstolobici přímo obrovští a spousta slušných candátů a ostatních ryb. Hodně jich šlo do náklaďáků asi soukromých revírů, (nechyběl ani Jakub Vágner) takže se asi s některými rybami potkáte na jiných revírech, což je dobře. Pohled na vypuštěný rybník a hordu lidí na hrázi byl příliš definitivní a tak jsem zamáčknul slzu a cigáro a jel za rybama tam kde jsou svobodné a ne rukojmím lidských sporů.

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 9 Lis 2008 21:08 
Dobrý den pane Nekudo.

Nevím, jestli jsem na správné adrese, ale rok je pryč a já nevím, jestli se mohu těšit na hezké dny a večery strávené u pěkného rybníka. Bude rybařina příští rok? Kde dostanu nějaké informace?
Jsou nové stránky? Kdo odpoví?

Děkuji
Josef Bátra

Autor Anonymní
Návštěvník
#8 | Zasláno: 10 Lis 2008 00:53 
Na to by mohl dát odpověď snad jenom MAX, který dělal web Štockého, ale obávám se že tento revír je už pro rybáře na dlouho (nebo nadobro) ztracený. Škoda....

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Oznámení - soukromý rybník Štocký
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑